Story Magician Guide – Magician Build, voormalig

Als je weet hoe je Ability Points correct moet gebruiken in een MapleStory-game, kun je ze aan het begin van het spel toevoegen aan de statistieken van je Magician-personage. Dit is om je goochelaarspersonage zijn volledige potentieel te laten bereiken.

Wanneer je een level omhoog gaat, klik je op “F” op je toetsenbord om het statistiekenscherm te openen. Hier kunt u punten toewijzen aan geselecteerde statistieken.

De belangrijkste statistiek van de illusionist is Intelligentie, en je zou de meeste van je punten hier moeten plaatsen.

Een andere statistiek die de tovenaar nodig heeft, is geluk. Geluk is een voorwaarde om de meeste magiërsuitrusting uit te rusten en wordt alleen gebruikt door magiërs.

In dit geval hoeft u alleen uw Luck 3 punten hoger te houden dan uw bestaande niveau. Dus als je momenteel level 15 bent, zou je geluk 18 moeten zijn.

Alle andere vaardigheidspunten moeten rechtstreeks in de INT worden gezet.

Als je gepromoveerd wilt worden tot een tovenaar nadat je level 8 hebt bereikt, ga dan naar de veerboot en vind de weg. Praat met de echt oude Grendel om een ​​tovenaar te worden.

Als magiër kun je vijanden vernietigen met compleet nieuwe vaardigheden. Je kunt ook vaardigheidspunten van je goochelaarvaardigheden gebruiken om krachtiger te worden!

Er zijn veel verschillende manieren om een ​​magiër te bouwen/specificeren. Het hangt allemaal af van je speelstijl en wat je denkt dat het beste bij je past.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.