Elektrische scooter – liefde op het eerste gezicht

Nu mensen elektrische scooters gaan besturen, zijn er steeds meer redenen om van ze te houden. Hij is praktisch, gemakkelijk te parkeren en heeft een goed benzineverbruik. Nu de benzineprijzen met de dag stijgen, is de speelse, zuinige iva s5 kopen steeds populairder geworden. Volgens experts uit de branche is de verkoop vorig jaar verdubbeld ten opzichte van een jaar geleden en zijn er alleen al in 2005 meer dan 300.000 elektrische scooters verkocht.

Hard-core step-enthousiastelingen genieten van het gevoel van steppen, dat velen vergelijken met landskaten. Voor stedelingen maken scooters het dagelijkse woon-werkverkeer leuk en gemakkelijk. De meeste modellen zijn klein genoeg voor het openbaar vervoer en kunnen de rest van de werkdag onder een bureau worden opgeborgen. De batterij kan worden opgeladen. Elektrische en gemotoriseerde scooters kunnen u geld besparen op gas. Zelfs de scooter die synoniem is met Vespa kan gemakkelijk een liter benzine drinken voor 80 kilometer door de stad.

Sommige mensen wenden zich tot scooters nadat ze hun rijprivileges zijn kwijtgeraakt. Sommigen vinden scooters romantischer dan fietsen en genieten van zogenaamde scooterdates. Veel mensen in het Verre Oosten zijn uit angst voor SARS overgestapt op elektrische scooters en deze zomer keken veel scooterliefhebbers trots op naar hun stadsgenoten die stikken in vastgelopen trams en bussen.

Ongeacht waarom mensen tegenwoordig voor motoren en elektrische scooters kiezen, succesvolle verkopen hebben geresulteerd in veel nieuwe modellen met traditionele kenmerken en ontwerpen.

Een van de meest populaire scootermodellen is de eGO-2-fiets, die de voordelen van een fiets en een elektrische scooter combineert. De eGO kan gebruikt worden als fiets, maar heeft alle uitrusting van een scooter inclusief koplampen, richtingaanwijzers, remmen en gashendel. Met een aluminium verzilverd chassis beklimt dit kunstwerk gemakkelijk heuvels met een snelheid tot 40 km/u en weegt het minder dan 120 pond! De eGO verkoopt voor ongeveer 1400, afhankelijk van de detailhandelaar.

Een andere tweewieler in de buurt is de Xootr, een kruising tussen een skateboard en een elektrische scooter. Hoewel de Xootr 10 km/u kan rijden, heeft hij geen vering of echte remmen, maar hij is erg licht, dus met deze nadelen is gemakkelijk te leven. En zelfs als de batterij bijna leeg is, kun je ermee schoppen en voortbewegen.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *