Dingen om te doen tijdens een tochtje met een smalle boot

Er is geen betere manier om het prachtige platteland dat Groot-Brittannië te bieden heeft te verkennen dan met een rondvaartboot. Luie zomerdagen en wekenlang zwerven langs het netwerk van kanalen en rivieren geven je de tijd om je in een ongeëvenaarde rust weer te verbinden met de natuur en haar natuurlijke omgeving.

Narrowboat-tochten kunnen het beste in de zomer worden gedaan. Met het warme weer kunt u de prachtige natuur verkennen en er is altijd genoeg te doen. Hier zijn een paar activiteiten om te overwegen voor uw narrowboat-vakantie.

rijden

Misschien wel een van de handigste dingen die je mee kunt nemen op een bootvakantie is een fiets. Al reizend per bootsloten kom je leuke bezienswaardigheden tegen. Mooie dorpjes en zeldzame rivierdieren, maar veel beweging krijg je niet.

Profiteer van alle frisse lucht en neem een fiets mee voor het hele gezin. U kunt dan aanmeren waar u maar wilt en de dag doorbrengen met het verkennen van nieuw territorium op de fiets.

Neem ook een picknickmand mee. Zoek dan een rustig, pittoresk plekje om te zitten en breng een luie middag door in de natuur.

landelijke kroegentocht

Als je bekend bent met goede, oude traditionele tavernes, doe dan je onderzoek om kanaal- of riviergebieden te vinden met een hoog percentage tavernes aan de rivier. Breng vervolgens de middag door met cruisen terwijl u heerlijke lokale ales en pubmaaltijden proeft. Zorg ervoor dat de persoon die de boot bestuurt niet drinkt, tenzij je voor de nacht aanmeert in een bar.

hond uitlaten

Bij de meeste bedrijven die boten verhuren, is het toegestaan om uw hond mee te nemen op een bootvakantie, zodat het hele gezin erbij kan zijn. Geniet van tijd doorbrengen in de vrije natuur met uw hond en verken het platteland terwijl u aanmeert.

vogelen

Je kunt wilde vogels zien die je in je achtertuin niet zou zien. Het is altijd spannend om een ijsvogel de waterkant te zien oversteken. Kijk hoe het blauw flitst in de buurt van het water. Als je geluk hebt, zie je misschien een vogel op een tak neerstrijken, maar het is zeer zeldzaam, dus houd het in de gaten.

navigatie vergrendelen

De sloten kunnen in het begin een beetje moeilijk lijken, maar als je eenmaal door de eerste bent, is het gemakkelijk. Sommige gigantische sluizen hebben slotenmakers die voor je werken en verwachten dat het publiek geïnteresseerd is in je activiteit terwijl je door de sluizen loopt in toeristische plaatsen zoals Camden.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *