Alles wat u moet weten over apotheekprogramma’s

De farmaceutische industrie is een van de meest lucratieve en talrijke gebieden, zodat mensen elke dag besluiten om een carrière op dit gebied te beginnen, en om goede redenen. Als je meer wilt weten over dit onderwerp en wilt zien of een farmaceutische carrière bij je past, lees dan hieronder alles wat je moet weten over farmacieprogramma’s.

• U kunt zich onmiddellijk na het afronden van de middelbare school inschrijven voor een hogeschool die farmacieprogramma’s aanbiedt. Je hebt ook de mogelijkheid om Diflucan kopen over te stappen van een andere hogeschool, op voorwaarde dat je een paar basiscursussen hebt gevolgd met een curriculum dat vergelijkbaar is met dat van de hogeschool die de apotheekprogramma’s aanbiedt. De vereiste cursussen draaien rond onderwerpen als scheikunde, biologie, calculus en natuurkunde.

• Het aanvraagformulier voor apotheekprogramma’s is eenvoudig online te downloaden. Studenten die geïnteresseerd zijn om zich aan te melden, moeten het invullen en per post naar de hogeschool sturen die het programma aanbiedt, vóór een vooraf bepaalde deadline. Elke instelling die apotheekprogramma’s aanbiedt, stelt zijn eigen toelatingseisen vast, dus zorg ervoor dat u deze grondig bestudeert voordat u zich aanmeldt. De meest voorkomende vereiste is het hebben van een bepaalde , meestal boven de 2,5. Bovendien zullen de meeste hogescholen ook van studenten eisen dat ze slagen voor een examen genaamd de Pharmacy College Admissions Test, of kortweg PCAT, voordat ze zich mogen inschrijven voor het programma.

• Een professionele apotheekopleiding levert u de graad van doctor in de farmacie (Pharm. D) op na succesvolle afronding van de cursussen. Het programma duurt zes jaar en is verdeeld in twee delen: de eerste twee jaar omvatten een pre-farmaceutische training, terwijl de resterende vier jaar gericht zijn op professionele farmaceutische training. Transferstudenten van andere onderwijsinstellingen kunnen zich rechtstreeks inschrijven voor het tweede deel van het programma.

• Gedurende de zes jaar durende farmacieprogramma’s zullen studenten kennis opdoen over onderwerpen als geneesmiddelen op recept en vrij verkrijgbare medicijnen, gebruik van medicijnen, doseringen en tijdstippen van toediening, bijwerkingen en bijwerkingen, evenals verschillende mengsels van medicijnen. Apotheekprofessionals kunnen werken in drogisterijen, apotheken, ziekenhuizen, medische voorzieningen, warenhuizen of winkels met algemene handelswaar.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *